Üye Girişi     Şifremi Unuttum

Hakkında

“Doktorum” yeni sezona, yeni sunucuları ve bir dolu yeniliklerle 2 Eylül Pazartesi günü başlıyor...

Detaylı bilgi için tıklayınız >

Doktorum

  • Doğum Tarihi

    ( yaşında)
  • Doğum Yeri

  • Boy

  • Burcu

  • Yapım Yılı

    2010
  • Yönetmen

  • Senarist

  • Yapım Şirketi

    D Yapım
  • Oyuncular

 

KonuşuYORUM

Doktorum’a soru sorun, konuk doktorlar canlı yayında yanıtlasın!

Konuyu açan kanald

16.03.2011 16:59:20

  • kemik iliği ve kök hücre doku tiplemesi bir hastaya uyum gösterdiği zaman verici olan kişi ne gibi bir işleme tabi tutulmaktadır

    12 04 2012 17:41:14 doktorum_misafir

  • 26 yasındayım kemdımı bıldım bılelı zayıfım 1yasında kızım var emıyo ve 37 kıloya dustum bana yardımcı olurmusunuz

    12 04 2012 13:56:38 doktorum_misafir

  • ben goz alti morlugu giderici maske sormak istiyorum. cok fazla var gorenler bi maddemi kullaniyorsun diye soruyor.bu beni cok rahatsiz ediyor.kimseyle gorusmek istemiyorumlutfen rica ediyorum bir oneride bulunun .tesekkur ederim.

    12 04 2012 13:27:43 doktorum_misafir

  • Ayaklarımda bilek ve tarak kemiklerim yürürken uyurken oturup kalkarken çok ağrıyor. 69 yaşındayım. Herhangi bir zorlamam olmadı. Ne olabilir?

    12 04 2012 13:24:18 doktorum_misafir

  • Merhaba, ben Merve Koçyiğit 21 yaşındayım İstanbulda yaşıyorum bir alışveriş merkezindeki mağazada satış danışmanlıgı yapıyorum.Benim yüzümün sağ tarafında bir şişlik var alın kısmında ise cöküklük bunun için doktora gittim ve benim yüzümde asimetri oldugunu sölediler ameliyat gerekliymiş fakat ben her doktora güvenilmedigini bildigim için ameliyat olmaya cesaret edemedim.ama bu beni çok rahatsız edip üzüyor etrafımdaki insanların tepkisi yüzünden çok moralim bozuluyor ben sırf yüzümdeki şişlik fark edilmesin diye saçlarımı bile toplayamıyorum buda bana cok zorluk yasatıyor ve ben siz doktorum programına ve buradaki doktorlara güvendigim için sizden yardım istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

    12 04 2012 12:32:55 doktorum_misafir

  • ACİL – ACİL- ACİLLLLLLLLLLLLLL43YAŞINDA BAYANIM 5 VE 12YAŞ ARASINDA 4 ÇOCUĞUM VAR.BEYİNSAPINDA 5.5x5cmbüyüklüğünde araknoitkist yada epodermoit tümör 12yıldır arkadaşım. 1aydır gripalenfeksiyon için 2tedavi gördümiyileşme olmadıtekrar kbb doktoru burnumun içinebaktı burnumda kanama oldumu diye sorduhayır dedim bu şikayetlerinin geçmemesi bakteriden kaynaklanıyordiye tavanic diye500mgtablet yazdı. Pazartesi akşamı1tane 3NİSAN2012salı akşamıTAVANic 2.tableti içtim gece2de beynim karıncalanıyor, dilim uyuşmuş ve bingür hocamın diğer tarafa gidip geri dönen hastalarının dediği gibi beyaz ışığı görüyorum zorla gözlerimi açıpbaktığımda hala gece antrenin ışığı yanıyor.gözümü kapattığım an her taraf bembeyaz duaokuyarak zorla eşimi kaldırdım.112 acil a.ü.ibni sinahastanesi acile götürdü.acil apandisitin yok,kalp krızin yok psikiyatriye git dediler.ısrarla tavanic ilacı kullandıktan sonra oldu dedim bana nöroloji,dahiliyeve psikiyatriye gitmemi söylediler. Ertesi gün a.ü.nöroloji plk gittim. Dr dinledi eski Mr filmlerine baktı ve birçok hastalık birleşmiş bize 6aysonra kontrole geldedi.aynıgün başka plkğe muayene olmuyormuş bana enazından dahiliye plkne konsültasyon yazında muayene olabileyimdedim.genel dahiliye doktoru yarın gelin sıraya girindedi.normalde tansıyonum 11/7 iken şuan14/9 halsizlik,kafamıniçindeyanma,solbacağımda halsizlik,uyuşma,solgöğsümde yanma,karında yanma,solgözümün arkasından çekiyorlarmış gibi his, sol gözde görüşümde sararma 3.gün hala sorun nedir,çözüm nedir gelişme yok. Ankara eğitim araştırmahastanesi dahiliye kan istedipazartesi gelin aç kan verin denildi.ctesi-Pazar girdi araya pztsi aç kan verildi.benim bu arada alev alev kafamınüst kısmı,solciğerimve karnımda yanma devam ediyor.dilimde uyuşma,dudak çevresinde uyuşma gözve bacak rahatsızlıklarının yanında solunum zorluğu yaşadım. Hala çözüm bulamadım.kan tahlilinde çıkan sonuçları size gönderiyorum.umarım bana yardımcı olabilirsiniz.çocuklarımı sağlıklı bir şekilde yetiştirmek istiyorum çocuklarımın boynunu bükük bırakmak istemiyorum lütfen yardımcı olun. Ben email bakamıyorum telefonla ulaşırsanız sevinirim. Not:sığmadığı için sonraki sayfada tahlillerimigönderdim. Laboratuvar Sonuçları Tetkik Sonuç Ünite Y/D Ref.Aralık Açıklama Kabul Tarihi : 11.04.2012 10:35:45 Onay Tarihi : 11.04.2012 11:14:38 Albumin (Kan) 4,5 g/dL 3,5 - 5,2 Kalsiyum (Kan) 9,30 mg/dL 8,8 - 10,6 Fosfat (Kan) 2,06 mg/dL D 2,5 - 4,5 PTH İntact (Kan) 82 pg/mL Y 14 - 72 Magnezyum (Kan) 0,97 mmol/L 0,7 - 1,03 Düzeltilmiş Kalsiyum (Kan) 8,9 mg/dL Uzm.Dr. MEHMET ŞENEŞ 9202051 5Laboratuvar Sonuçları Tetkik Sonuç Ünite Y/D Ref.Aralık Açıklama Kabul Tarihi : 09.04.2012 10:32:10 Onay Tarihi : 09.04.2012 11:54:41 Glukoz (Açlık) (Kan) 86 mg/dL 75 - 100 PT sn 12.3 Saniye Özel Durum Referans Aralik Bilgisi 17 Yaş 99 Yaş 11-14,5 0 3 Gün 13,5-16,4 0 1 Gün 14,4-16,4 TSH (Kan) 2,00 µIU/mL 0,35 - 5.50 Glukoz-Rutin İdrar negatif - Negatif PT% 111 % 70 - 120 Hemoglobin İdrar-Rutin negatif - Negatif Kreatinin (Kan) 0,75 mg/dL 0,6 - 1,1 Üre (Kan) 15 (L) mg/dL D 17 - 43 PT INR 0.94 INR Özel Durum Referans Aralik Bilgisi 17 Yaş 99 Yaş 0,8-1,2 0 3 Gün 1,05-1,35 0 1 Gün 1,15-1,35 S.Lökosit İdrar-Rutin ++ - Negatif Ürik Asit (Kan) 5,6 mg/dL 2,6 - 6,0 APTT (Serum) 35.8 Saniye 25 - 36 Total Protein (Kan) 8,0 g/dL 6,6 - 8,3 Bilirubin İdrar - Rutin negatif - Negatif Dansite İdrar- Rutin 1.015 < 1.040 Protein İdrar - Rutin negatif - Negatif Total Bilirubin (Kan) 1,43 (H) mg/dL Y 0,3 - 1,3 Nitrit-Rutin İdrar negatif - Negatif Keton-Rutin İdrar negatif - Negatif Direkt Bilirubin (Kan) 0,17 mg/dL 0,00 - 0,20 Ürobilinojen-Rutin İdrar normal - Normal İndirekt Bilirubin (Kan) 1,26 mg/dL Kolesterol (Kan) 234 (H) mg/dL Y 110 - 200 pH-Rutin İdrar 6 5 - 9 Trigliserid (Kan) 138 mg/dL 50 - 200 HDL Kolesterol (Kan) 53 mg/dL 40 - 85 LDL Kolesterol (Kan) 153 (>130 mg/dL (RİSKLİ GRUP)) ALP (Kan) 82 U/L 30 - 120 AST (Kan) 16 U/L 0 - 35 Eritrosit M-Rutin İdrar 1 (.) p/hpf < 47520 ALT (Kan) 8 U/L 0 - 35 Lokosit M-Rutin İdrar 2 (.) p/hpf < 5 Epitel H-Rutin İdrar 7 (.) p/hpf < 8 Hiyalin S-Rutin İdrar 0 (.) p/hpf < 3 GGT (Kan) 20 U/L 0 - 38 Bakteri-Rutin İdrar negatif (.) p/hpf - Negatif negatif Laktik Dehidrogenaz (LDH) (Serum) 129 U/L 0 - 248 Vitamin B12 (Kan) 234 pg/mL 190 - 911 Folik Asit (Kan) 7.81 ng/mL 5,38 - 20 Ferritin (Kan) 6 ng/mL D 22 - 322 Potasyum (Kan) 4,28 mmol/L 3,5 - 5,0 Demir (Kan) 32 (L) ug/dL D 70 - 180 UIBC (Kan) 381 (H) ug/dL Y 155 - 300 Total Demir Bağlama Kapasitesi ug/dL (Kan) 413 Anti HBs (Kan) 0.0 mIU/ml NEGATİF RBC 5.03 10^3/µL 3,83 - 5,08 HBsAg (Kan) 0.08 S/CO NEGATİF pg/eritrosi t MCH 26.0 D 27,2 - 33,5 WBC 4.7 10^3/µL 4,5 - 11 MON%-Rutin 6.1 % 4 - 9 PLT 366 10^3/µL 150 - 450 BAS# 0.0 10^3/µL 0 - 1 HCT 39.0 % 34,5 - 46,3 BAS% 0.6 % 0 - 1 Anti HCV (Kan) 0.05 S/CO NEGATİF LYM% 31.2 % 30 - 36 CRP (Serum) 0.418 mg/dL 0 - 0,8 RDW 16.1 % Y 11,5 - 14 Kolesterol/HDL Kolesterol (Kan) 4,42 NEU# 2.8 10^3/µL 1,5 - 6,6 EOS# 0.1 10^3/µL 0 - 2 PCT 0.258 % 0 - 1 MON# 0.3 10^3/µL 0 - 1 Sedimentasyon 15 mm/sa 0 - 20 EOS% 2.7 % 0 - 6 HGB 13.1 g/dL 11,7 - 15,5 LYM# 1.5 10^3/µL 1,5 - 3,5 MPV 7.1 fL D 7,4 - 10,4 MCHC 33.5 g/dL 32 – 36 NEU% 59.4 % 40 - 70 Anti HIV (Kan) 0.05 S/CO NEGATİF MCV 77.6 fL D 80,4 - 95,9 Doç.Dr. BÜLENT ALİOĞLU 71343 82001 Uzm.Dr. SERAP YAĞCI 10045 57991 Uzm.Dr. AYFER ÖZIŞIK 6189 37131 Uzm.Dr. MEHMET ŞENEŞ 9202051 57520

    12 04 2012 11:53:57 doktorum_misafir

  • selam benim agzimda beyaz yaralar cikti uzun zamandir var dokdora gittim türkiyede eksama dediler almanyada bunun caresi yok dediler kremler aldim fayda görmedim yardimci olursaniz sevinirim kucak dolusu sevgiler

    12 04 2012 11:38:44 doktorum_misafir

  • merhaba ben almanyadan yaziyorum. kiz kardesim 12 yasinda ve yaklasik 2 yildir sinir ve kasla ilgili bi rahatsizligi var git gide kötülesiyor tedavi uygulaniyor fakat hic bisey fayda etmiyor. caresiziz bize lütfen bir sekilde yardimci olun

    12 04 2012 10:34:08 doktorum_misafir

  • 6 aylık bebeğim için probiyotik yoğurt mayalayabilir miyim? probiyotik tabletleri de bebeğimde kullanabilir miyim?

    12 04 2012 10:21:44 doktorum_misafir

  • 26 yaşındayım ve evliyim sağ yumurtalığımda 5 ve 8 cmlik kistler var.daha önce çift taraflı endometriozis ameliyatı oldum ve bu sefer yumurtalıklarımı ve rahimimi alacaklarmış lütfen ben bu yaşta menapoza girmek istemiyorum.ne yapacağım bilmiyorum.doğum kontrol hapıda içemiyorum çünkü 10 ay önce doğum kontrol hapı içerken emboli oluşumu oldu.kan sulandırıcı kullandım.ne yapacağım ben lütfen bana yadım edin.

    12 04 2012 10:06:22 doktorum_misafir

yorum yaz video ekle